View Full Version : kadikoylu fenerbahceliler
arkadaslar konularinizi buraya bekliyorum, hepimize 100 yilda mutlu ve basarili olur insallah, allah gazamizi mubarek etsin
isyankar
10.03.2007, 22:59
ALLAH'INA KADAR FENERLİYİZ
FENERBAHÇEM süper lig'de şampiyon bende 6.127'de şampiyon :D :D :D
saygicura
11.03.2007, 01:55
Şampiyon Fenerbahçe OooOoOoOoOo
%100 ofluyum ama %100 de fenerbahceliyim
kaya4557
11.03.2007, 07:55
ölümüne feneerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:D
Aralberk
11.03.2007, 08:24
en büyük fener şampiyon fener
bana galatasaraylı veya beşiktaşlı ol cennete gideceksin deseler ben fenerbahçeli olarak cehenneme gitmeye razıyım derim.!!!!!!!!!!!
o zaman sen hayatımda gördüğüm en saf cesur insansın :) kime külhanbeylik ettiğinin farkındamısın? Allah (c.c.) seni dünyaya takım tutsun diye yollamadı :) sakin ol biraz ve yazdıgın cümleleri tartarak yaz... Ben hayatında görüp görebilecegin en fanatik Galatasaraylılardan biriyimdir ama cennet yolu FB den geçiyor olsa 1 sn bile düşünmeden FB li olurum... Neden hayatta oldugumuzu ve yaşamdaki asıl amacımızı unutmadan ve düşünerek konuşalım ya da yazalım...
Bu arada tüm FB li arkadaşlara başarılar dilerim... Herşeye ragmen ne kadar kıl olsam da seneye falan adında FB olan bir takımın oldugu bir ligte oynamak istiyorum...Çünkü FB rakip olmayınca ligin tadı kaçacak gibi... bu senekinde yok şansımdan yawww :D :D
Aralberk
11.03.2007, 08:30
o zaman sen hayatımda gördüğüm en saf cesur insansın :) kime külhanbeylik ettiğinin farkındamısın? Allah (c.c.) seni dünyaya takım tutsun diye yollamadı :) sakin ol biraz ve yazdıgın cümleleri tartarak yaz... Ben hayatında görüp görebilecegin en fanatik Galatasaraylılardan biriyimdir ama cennet yolu FB den geçiyor olsa 1 sn bile düşünmeden FB li olurum... Neden hayatta oldugumuzu ve yaşamdaki asıl amacımızı unutmadan ve düşünerek konuşalım ya da yazalım...
Bu arada tüm FB li arkadaşlara başarılar dilerim... Herşeye ragmen ne kadar kıl olsam da seneye falan adında FB olan bir takımın oldugu bir ligte oynamak istiyorum... bu senekinde yok şansımdan yawww :D :D
yaw sonra töbe töbe dedim ben
Aralberk
11.03.2007, 08:32
ve o yazı http://www.msnnickleri.com/ burda yazıyo ordan kopyaladım :D:D:D
by_memoo
11.03.2007, 09:36
fener bahce :D:D yaw keske bizim ligde cimbom die bi taıkım olsaydı bi 6 bena tardım hiiç olmadı:D
MuctebaDENIZ
11.03.2007, 10:08
her zaman her yerde en büyük fener!!!
FB_angel
11.03.2007, 10:15
Fenerbahceliyim 15.03.2007 de galatasaray sk ile dostluk maçık var :)
Fenerbahçeme başarılar.
herkese basarilar fenerbahce mizi 100 yilinda heryerde sampiyon yapacagiz...
sonsuza kadar fenerbahçe sonuna kadar fenerbahçe son söz yine fenerbahçe tüm arkadaşlara başarılar dilerim 6.116 dayım takım şu anda lider ilk maç 4-1 aldım :) takım ismi oğlumun ismi ile beraber EFEnerbahçe :) doğum yerimiz kadıköy dür
Selam topraklarım:)
İçimizden birinin, birara geleneksel hale getirecegi Fenerbahçe kupasını düzenledigini ve o kupayı ilk ben kazandıgımı hayal ediyorum:Pp
Ama ilk önce GIC toplayalım, hurrraaaaaa:D
isyankar
14.03.2007, 17:29
premium hesabı olan fenerli arkadaşımız varsa GIC'leri ödeyip bizi davet etsin.Bu kıyağı yaparsa çok memnun oluruz :D :D :D
ŞU GIC sahibi nasıl olunuyor yaw. sadece premium üye olmakmı gerekiyor???
melfikretem
15.03.2007, 10:51
... bu sevda bitmez, hasret bitmez; isteyeni gider, hiç farketmez; bu alemde ÇARSİ, herkese karşii; allah affeder, ÇARŞİ affetmez ...:82:
Iskender035
15.03.2007, 11:48
bende fenerbahceliyim......:D :D :D
fenerbahce cumhuriyti.... olmayanlar catir catir catlasin.... izmirin efesinden sevgillerler:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
savaskorkmaz
15.03.2007, 14:20
tüm fenerbahcelilere merhaba oyunda acemiyim bende fenerbahceliyim herkese basarilar.
isyankar
15.03.2007, 18:51
... bu sevda bitmez, hasret bitmez; isteyeni gider, hiç farketmez; bu alemde ÇARSİ, herkese karşii; allah affeder, ÇARŞİ affetmez ...:82:
Kardeş yanlış başlıkta yanlış yazılar yazıyorsun,lütfen BJK&ÇARŞI bölümünde bu söylemini yerine getir.TARTIŞMA YARATMA
manager1907
16.03.2007, 12:54
ya beyler bende fenerliyim de ..ortada fenerbahçe mi kalmiış allah aşkına.
ne tezahüratından bahsediyonuz..fener halen daha ligin zirvesindeyse bu gs ve bjk'nin trişka oluşundan kaynaklaniyor.hiç mi maçlari izlemiyonuz yaw,şu takımı adam gibi yönetecek bir tknik direktör yok ..
kemal,serkan balcı,mehmet yozgatlı , kimi zaman [ümit özat,aurelio,tümer] hepsi harcaniyor.
yada yapılan transferler edu,kezman,devid hangisi su takıma faydalı oldu..alex 2 yıldır sahada yürüyo ,ancak golleri anadolu takımlarına atıyor..
gidin bi youtube'ta bakin mateja kezmanın gollerine,nasil oynadina
sonra gelin fenerdeki hali ile karşılaştırın..
avrupada alexin mac kazandirdigini hatırlıyanınız var mı ??
hooijdonk bile yaşına ragmen idmandan sonra frikik calisiodu bu alex dümbeleği napio,porsche sine binip boğaz turu atıyodur :D
beyler tümer bile alexten daha iyi bana göre..kaka-ronaldinho-juninho-ze roberto bunlarda brezilyalı !!!
biraz egri oturup dogru konuşmak gerekir !!!!
her hafta alinan her sonucu paylasalim derim ne dersiniz?
diger gruplara yazarim bende burdan 100. yil serefine
kardesim ben ve bizim gibi asik taraftarlar ancak deriz ki bu olmadi bu oldu. ben aylarca marceligho alinsin diye yazdim ama trabzon aldi ve gonderdi FENERBAHCE de oynamaz miydi sence. simdi randers den jiby fall alinsin diyorum yaziyorum ama ahala 1 ahber yok 300,000 USD lik adam bu ne kazman ne de david gibi ama sunu unutmamamk lazim bunlarda milli olan adamlar.
mesela lugano defansin tas bebegi oldu. onder yaninda ates gibi. umit siritiyor orda sanki. serkan hizlandi ama sakatlandi simdi. edu olabilir belki az geldi dersin o da bu hafta brezilya ulusal takima cagirildi simdi. aslinda ii takim ama gec olusturduk. yok onun kupasi yok oburunun gerisi derken birde baktik lig basladi ama insallah iyi biter kim bakiyor 5 senen sonra 6s nasil oynamis eziktas puan kaybetmis diye kim sampiyon olm-mus ona bakiyorla yani takma kafana 100 yil hayirlisi ile bitsin zaten bak neler olacak bunu simdi aciklayamiyorum ama bak neler olacak beyaza kara diyeceksin hemde seve seve inan bana herkese sari lacivert gunler...
kupa ile ayrintilar yarin aksama (pazar aksami 18/03/2007) belli olur
ilk maçımda show yaptım resmen arkadaşlar
FC LOWE : 6
basiktas : 0
Kanaryama armağan olsun.
driftking60
18.03.2007, 10:02
öylesine değil ölümüne FENER..
100.YILIMIZDA ŞAMPİYONLUK BİZİMDİR KİMSE HEVESLENMESİNN :..
RIDVAN43
18.03.2007, 18:12
FENERBAHÇE=4
bursaspor=0
OKADAR:D
delidoctor
20.03.2007, 21:00
ben kendi ligimde takımın ismini FenerI3ahce koydum insallah adına yakısır sekilde bir oyun cıkaracagım tüm fenerlilere sevgiler :)
insallah basarili oluruz ben 3 haftadir kazaniyorum bugun de 6-0 yaptim :) 6s oldu yani adnan polata duyurulur
tüm fenerbahcelilere merhaba oyunda acemiyim bende fenerbahceliyim herkese basarilar.
bu arada benim mail adresim mastif1907@hotmail.com oradan da yazabilirsiniz
OGUZFGUZEL
31.03.2007, 17:23
Lalalalalallallala Feeee Nneerrr Bahhh çeeeeeee
ALAYINA FENER, ÖLÜMÜNE FENER!:2679: :2108: :2129:
KANIMIZ SARI LACİVERT AKAR! GS liler SAKAR!
fierywhip
01.05.2007, 13:51
http://fierywhip.sitemynet.com
girin takımınızı zafere taşıyın
Ooooooooo Gençfenerbahçelİler..... En Büyük Fener Şampİyon Fener AlkiŞlayin Ulan İbneler Hayatimin Sonuna Kadar Fenerbahçelİyİm Takimimla Gurur Duyuyorum İtalyada önüme Gelenİ Fenerbahçeyİ Anlatmaya çaliŞiyorum
ozgurstar
16.05.2007, 16:08
fenerbahce sampiyon arkadaslar ... nasılsınız daha iyisiniz insallah baskanlara soyleyinde seneye galatasarayla besiktas karma takım olup fenere karsi cıksınlar fener kaybederse bejeke ve gese ye 3 er puan versinler fenerbahceden 3 puan silsinler yok tersi olur fener kazanırsa fenere 1 puan versinler farkı fazla acmaya gerek yok nasil olsa sonradan amcalar yardım eder
arkadaslar ultraaslan sayfasına bunu yazdım nasıl olmus :D
balde_mir_07
17.05.2007, 09:40
türkiye'de, fenerbahçe cumhuriyeti sağlıklı başarılı ve ilkse bu ülkede her şey mutlu ve huzurludur. esnafın yüzü güler, parakendeci ve toptancıların tezgahında mal kalmaz. tiyatrolar, sinemalar, sazlar, barlar meyhaneler fuldur. stadlar türkiye'nin her vilayetinde lebaleptir. fenerbahçe gittiği her kente kendi ile birlikte büyük bereketini götürür, küfürlerle uğurlanmasına rağmen. fenerbahçe cumhuriyeti ortalıkta yoksa, türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz... fenerbahceye olan askım hıc bıtmeyecek ..benı aldatsada benı yenık duruma dusursede benı herkese rezıl etsede bu sevda bıtmez olsekte yasasakta ...
http://www.antu.com/images/media/wallpaper/since1453_800.jpg
republicofkc
17.05.2007, 20:46
oleyy oley oley oleeeyyy sampıoooooon feneeeeerr
ersenuslu
18.05.2007, 08:05
merhaba arkadaşlar ????
başkentten selam hepinize... bu hafta samiyene akıyoruz
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.