View Full Version : Hey gidi günler :)
Arkadaşlar hatırlarmısınız bilmem ama yaşı biraz olanlar hatırlar eskiden 3 büyükler birbirlerinden futbolcu kaçırırlardı :) bi hasan vezir vardı hatta ; fenerdeyken cimboma 3 gol attıydıda cimbom kaçırdı adamı rekor para ödedi falan sonra kayboldu gitti :)
burdada olsaya futbolcu kaçırsak rakip takımdan :D
Ali Şen de Tarık'ı kaçırmıştı sanki öyle hatırlıyorum :) Emin değilim ama Hasan Vezir de Ali Şen'in ilk başkanlığı sırasında olabilir,hiç şaşırmam :D
Geçen TV'de bir yerde gördüm Hasan Vezir'i ama nerde :confused: Sanki bir takımı falan çalıştırıyordu.
ne zaman bu olaylar ya:confused:
bu abdülhamit döneminden kalma konuya niye cevap yazdın ki:D
bu abdülhamit döneminden kalma konuya niye cevap yazdın ki:D
Asıl isoya kızmak lazım. Herşey onun başının altından çıktı:p Yazın sondaki konuya mesaj attığı günden beri herkes aynı şeyi yapıyo:D
Asıl isoya kızmak lazım. Herşey onun başının altından çıktı:p Yazın sondaki konuya mesaj attığı günden beri herkes aynı şeyi yapıyo:D
yeni moda bu mu:) biz de mi yapsak acaba:)
:D bu abdülhamit döneminden kalma konuya niye cevap yazdın ki:D
canım istedi
yeni moda bu mu:) biz de mi yapsak acaba:)
Ben bi ara yaptım ama tutmadı :D Ban yiycem diye çok korkmuştum :p
HakanHamza
06.01.2008, 17:56
Ali Şen de Tarık'ı kaçırmıştı sanki öyle hatırlıyorum :) Emin değilim ama Hasan Vezir de Ali Şen'in ilk başkanlığı sırasında olabilir,hiç şaşırmam :D
Geçen TV'de bir yerde gördüm Hasan Vezir'i ama nerde :confused: Sanki bir takımı falan çalıştırıyordu.
beyler hasan vezir benim dayimin arkadasi ve hasan vezir suan maltepesporun antrenoru.maltepespor stadinin hemen yanindada kardesi ve abisinin emlak dukkani var!
İlk defa duydum yaşımda küçük gerçi normaldir biraz daha açarmısınız nasıl oluodu bu olaylar :)
dukehayri
07.01.2008, 00:51
yaa rıdvan dilmen de gs ye gidecek diye söylenti varken, bide baktık ki tanju çolak fb li olmuştu. :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.