View Full Version : antrenman nasıl olcak??
ya bişey sorcam maç olmadı zamanlarda bu oyuncular hep antrenman mı yapıcak takım ruhu azaldığında ne yapmamız gerekioo yardımcı olsanus sevinirim...teşekkürler
ya bişey sorcam maç olmadı zamanlarda bu oyuncular hep antrenman mı yapıcak takım ruhu azaldığında ne yapmamız gerekioo yardımcı olsanus sevinirim...teşekkürler
Çok değerli binnaz hanımcım sorunuzu şöyle yanıtlamakta yarar görüyorum:
Oyuncular pazardan pazara maç yapan diğer ara günlerdede gündüz antreman yapıp kimisi geceleri gece hayatına dalan kimisi evinde çoluk çocuğuna vakit ayıran varlıklardır :D
Takım ruhu önemli bişi tabikide,şimdi bu adamlar o kadar antreman yapıyo deplasmana gidiyo maçlarda küfür yiyo vs. yeniyo yeniliyo.... e adamda sinir stres had safhada olcak haliyle.bide beklentiler var tabi şampiyon olman lazım
Bu durumda napacaz takıma moral motivasyon verecez ruh katacaz gaza getirecez ''aslanlar parçalayın'' ''koçlarım benim bea'' ''böyle devam çocuklar birimiz hepimiz hepiniz benim için '' gibi cümlelerle gaza getirip takım ruhunu yakalamak işten bile değildir sevgili binnazcım bilmem anlatabildimmi
(NOT:Burası geyik bölümüdür :D :D :D )
saol çok yardımcı oldun:Dneyse ben gidip başka odaları geziyim barii:D
redringa
23.03.2007, 15:18
Araştır bak. Yardım odalarına felan git. Kuralları oku ferlan işte . Bu kadar yardım yertre mi? :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.