PDA

Vizualizar Versão Completa : türkiye ye gelen en ii futbolcular

manniac_boss
09.06.2007, 13:12
ewt arkadaşlar sizce şu ana kadar süper lige gelmiş en ii futbolcu hangisi :rolleyes: bana göre şu an en ezeli rakibimizin aldığı oyuncu r.carlostur.:( grşlerinizi beklliyorum:D

kitebaki
09.06.2007, 13:40
ewt kardeşim Roberto Carlos büyük oyuncu ama artık yaşlandı ve feneri tercih etti..Yani demek istediğim Türkiye'ye babasının hayrına gelmedi Yaptığı ismin üzerinde para kazancak Türkiyede reklam teklifleri yağacaktır..

Ayrıca hagi'de bir harikaydı unutmamak lazım...

alperen35
09.06.2007, 13:43
en güzeli hagiydi
ama
ricardinho
delgado
popescu
taffarel
baliç
ve
boliçi unutmamalı

en büyük G@L@T@S@R@Y

kitebaki
09.06.2007, 13:52
en güzeli hagiydi
ama
ricardinho
delgado
popescu
taffarel
baliç
ve
boliçi unutmamalı

en büyük G@L@T@S@R@Y

ewt hepsi güzel ama kardeşim rico ile delgadodan beklenen alınmadı ben bi beşiktaşlı olarak üzülüorum boliçi unutmuşum kusura bakmasın:D baliçte bosna hersek için büyük idol..

XXardaXX
10.06.2007, 18:26
aga

appiah var ama istenen fazla alınamadı...
kleberson var istenen hijj alınamadı...
delgado ve ricardinho istenilen hijj alınamadı...
RAPAİC fenerin idolu
REVİVO fenerin idolu tabi gs de hijj biji yapmadı...
r.carlos var bidahaki sezon insallah:D
HAGİ ve JARDEL var ne diebilirimki???...
j.carew var eh iste biraz oynadı(zorladı...)...
BALİÇ ve BOLİÇ onlara bişey diyemeyiz... (sayfa sığmaz...)
vaşington ve ORTEGA var......................
(cogunluk fenerden ya!!!)
(BEN BEŞİKTAŞLIYIM!!!)

glant61
10.06.2007, 21:23
şota, marcelinho, olsen

Efsaneon
10.06.2007, 21:30
gelmiş geçmiş en büyük futbolcu diyorsunuz. sadece bir şeyi hatırlatmak isterim.
fifanin resmi sitesinde de vardır. her sene yılın oyuncuları töreninde de gösterilir.

**gelmiş geçmiş en iyi 11 **
sol kanatta Türkiyede oynamış bir Romen var. 11 numarayı giyiyor. Georghe Hagi.

Hagi yi artık birileriyle karsılastırmaktan vazgecin adamın büyüklügünü Fenerlilerden baska kimse tartışmıyor.

Tek büyük vardır o da Hagi. Tartışılmaz.

cemo79
10.06.2007, 21:33
HAGİ,Pierre V.H,

Yigitcanim
10.06.2007, 22:26
sen gsli isen tüh tüh yazıklar olsun derim hagi duruken roberto diyosun,başka türlüyse bilemem :p
carlos'da çok iyi bir futbolcu tabi ama herkesin gönlünde başka bir oyuncu taht kurmuştur hagi... :)

erenis
10.06.2007, 23:01
bende bir beşiktaşlı olarak hagi nin en iyisi olduğunu düşünüyorum

ayrıca rico ve delgadodanda istenen alınamadığı fikrine katıldım

Wiscaster
10.06.2007, 23:05
Eskiden En İyi Futbolcular Gsye gelirdi Artık Yaşlandılar fb ye Gidiyorlar :D

serdar1903
10.06.2007, 23:06
koyu bir besıktaslıyım ama Türkiyeye gelmıs gecmıs benım gördugum en ıyı futbolcu
HAGİ
gerisi hikaye

manniac_boss
12.06.2007, 14:24
sen gsli isen tüh tüh yazıklar olsun derim hagi duruken roberto diyosun,başka türlüyse bilemem :p
carlos'da çok iyi bir futbolcu tabi ama herkesin gönlünde başka bir oyuncu taht kurmuştur hagi... :)

aga tabi hagi unutulmaz onu biz kalbimize basmışız ama carlos da yani dünya çapında isim yapmış ama tabi iş yaparmı o tartışılır:cool:

eren3410
12.06.2007, 23:50
Arkadaslar Birakin Duygusl Olmayida Biraz Objektif Bakin Isterseniz...
Hagi-pierre V.h-anelka-r.carlos-ortega-delgado-popescu-arveladze-taffarel-k.anderson-ilie

Bilo_Aga
13.06.2007, 9:06
bence en iiiii mehmet alpaslan var o iii dir
bide ben varım ama ligte hagi vardı ballıc vardı ve bunu unutmamalı ve sifo mehmetı ya

EmirBerkKorkmaz
13.06.2007, 13:06
bence r.carlos bide fb li olmama ramen hagi!!

juniorafl
13.06.2007, 19:35
KESİNLİKLE
1-Hagi
2-Hagi
3-Hagi
4-Hagi
5-Hagi
.........
.........
.........

futbolharun05
13.06.2007, 19:38
ricardinho-r.carlos-hagi

Alavgan
13.06.2007, 20:52
Şöhret olarak bakıldığında birçok isim sayabiliriz aslında. Dünyaca ünlü isimler diyeyim. Tabii sadece yabancı futbolcuları yazacağım.

Kaleci olarak;
Zoran Simoviç, Tony Schumacher, Claudio Taffarel, Faryd Ali Mondragon, Oscar Cordoba, Jean Marie Pfaff.

Savunma oyuncusu olarak;
Gheorghe Popescu, Frank De Boer, Roberto Carlos, Lars Olsen, Rigobert Song

Orta Saha oyuncusu olarak;
Gheorghe Hagi, Ariel Ortega, Ricardinho, Alex De Souza, Okocha, Flavio Conceição

Hücum oyuncusu olarak;
Pierre Van Hooijdonk, Mario Jardel, Nicolas Anelka, John Carew, Dean Saunders, Kenneth Andersson, Mateja Kezman

Aklıma ilk gelenler bunlar. Unuttuklarım varsa da affola.
Geldiklerinde ünlü olanları yazmaya çalıştım. Buradan gittikten sonra çok daha ünlü olanlar var Ribery, Les Ferdinand, Şota gibi.
En iyi olduklarını düşündüklerim değil ayrıca en ünlü olanları yazdım. Şu daha iyiydi demeseniz memnun olurum o nedenle :)

NOT: Diğer yorumları da az çok okudum. Tamam herkesi kabul edeyim ünlü futbolcu olarak ama Allah aşkına Delgado yazmayın oraya yahu. Delgado kim? İyi oyuncudur, Ricardinho'dan bile iyi oynuyordur orası ayrı ama şöhret kısmına gelince Arjantin'in Avrupa'daki belki de en ünsüz oyuncusu olduğunu söyleyebilirim :)

asilarikaymak
13.06.2007, 21:24
arkadaşlar size sadece bir futbolcu söyleyecem o da les ferdinand bu oyuncunun türkiyede oynaması ne demk çünki oynadığı yıl göz önüne alındığında soy ismi veya ismi viç le biten ne kadar topçu varsa ozamnlar türkiyede oynuyordu

ayrıca hagi büyük bir oyuncu ama hacinin geldiği yılarda türk futbolu isim yapamaya başlamıştı ama les ferdinin geldiği yılarda çok kotüydük

benim oyum les ferdinand

Falcon76
13.06.2007, 23:04
Bence en iyisi Sabino Guido ...

XXardaXX
14.06.2007, 0:39
Şöhret olarak bakıldığında birçok isim sayabiliriz aslında. Dünyaca ünlü isimler diyeyim. Tabii sadece yabancı futbolcuları yazacağım.

Kaleci olarak;
Zoran Simoviç, Tony Schumacher, Claudio Taffarel, Faryd Ali Mondragon, Oscar Cordoba, Jean Marie Pfaff.

Savunma oyuncusu olarak;

Gheorghe Hagi, Ariel Ortega, Ricardinho, Alex De Souza, Okocha, Flavio Conceição

Hücum oyuncusu olarak;
Pierre Van Hooijdonk, Mario Jardel, Nicolas Anelka, John Carew, Dean Saunders, Kenneth Andersson, Mateja Kezman

Geldiklerinde ünlü olanları yazmaya çalıştım. Buradan gittikten sonra çok daha ünlü olanlar var Ribery, Les Ferdinand, Şota gibi.
En iyi olduklarını düşündüklerim değil ayrıca en ünlü olanları yazdım. Şu daha iyiydi demeseniz memnun olurum o nedenle :)

NOT: Diğer yorumları da az çok okudum. Tamam herkesi kabul edeyim ünlü futbolcu olarak ama Allah aşkına Delgado yazmayın oraya yahu. Delgado kim? İyi oyuncudur, Ricardinho'dan bile iyi oynuyordur orası ayrı ama şöhret kısmına gelince Arjantin'in Avrupa'daki belki de en ünsüz oyuncusu olduğunu söyleyebilirim :)

AGA KALEDE shorunmu'yu(herneyse) unutmussun
HELE DEFANSTA BAKİ MERCİMEK:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
ORTA SAHADA rapaic var!!! onu nasıl unuturuz koyu bjk'liyim ama en sevdigim oyunculardan bitanesidir rapaic...
FORVETTE İSE RAPAİCİN TAKİPCİSİ revivo!!! oda guzeldi be!!! :D

alex_ferguson_padml
14.06.2007, 5:12

Kaleci olarak;

Savunma oyuncusu olarak;

Hücum oyuncusu olarak;

kardeş kim kaldı herkesi yazmışsın :D

alex_ferguson_padml
14.06.2007, 5:14
koyu bir besıktaslıyım ama Türkiyeye gelmıs gecmıs benım gördugum en ıyı futbolcu
HAGİ
gerisi hikaye

hagiden gerisi hikaye diosan sen hiç fenerin eski maçlarında okochayı görmemişsin
hagi kadar vardı bence

Ghost1907
14.06.2007, 5:47
bolic çok iidi ya çok fazla göremedim ama dün manchester e attığı golü izledim tekrar:D

ozzyallen
14.06.2007, 8:50
bnce glmiş gcmiş en iyi besiktastan
amokachi ve ferdinand

Efsaneon
14.06.2007, 8:55
bence r.carlos bide fb li olmama ramen hagi!!

arkadaslar tuttugunuz takımla iyi futbolcunun nasıl baglantısını kuruyorsunuz. ben Türkiye'de Galatasaray Avrupa da Barcelona yı tutuyorum ancak Raul en begendigim oyunculardan dır ve Türkiye liginde de Mehmet Aurelio ve Delgado yu begeniyorum. yani bu tip gercek konuları konusurken sempatizanlık yapmayalım bari zira bunlar gözlerimizin önüne gerilmiş perdelerdir ve sadece hastalıklı düşüncelere gark edecektir bizleri. yani bir faydası oalcagını zannetmiyorum körü körüne takım tutmanın.
zaten bu tip sempatizanlıklar yüzünden Beşiktaş stadında adam öldü, Galatasaray Stadı savas alanına döndü. Tek Kelimeyle REZALET ti bu olanlar.

Efsaneon
14.06.2007, 22:21
hagiden gerisi hikaye diosan sen hiç fenerin eski maçlarında okochayı görmemişsin
hagi kadar vardı bence

evet boy olarak vardı hagi kadar :)

Efsaneon
14.06.2007, 22:23
bolic çok iidi ya çok fazla göremedim ama dün manchester e attığı golü izledim tekrar:D

manchester a carptırdıgı golu mu diyorsun :) hehe. abi yapmayın ya ne bolic i. topcu mu kalmadı. Besiktaslı Takoz recep bile ondan iyi topcuydu. Bir keresinde röveşata golü bile attı kendi kalesine olsa bile :)

Efsaneon
14.06.2007, 22:28
arkadaşlar size sadece bir futbolcu söyleyecem o da les ferdinand bu oyuncunun türkiyede oynaması ne demk çünki oynadığı yıl göz önüne alındığında soy ismi veya ismi viç le biten ne kadar topçu varsa ozamnlar türkiyede oynuyordu

ayrıca hagi büyük bir oyuncu ama hacinin geldiği yılarda türk futbolu isim yapamaya başlamıştı ama les ferdinin geldiği yılarda çok kotüydük

benim oyum les ferdinand

hagi nin geldigi yıllarda dedigin hagi 1996 yılında geldi ve biz ne ismi yaptık. Tarihimizde ilk defa avrupa sampiyonasına katılarak mı isim yaptık. Costa rika daha iyisini yaptı ve Dünya kupasına katıldı 2002 de ama hala icraat yok.

Türk Futbolu İsmi Fatih Terim ve Galatasaray la yaptı ve hala orda. ilerleyemedik hala.

Gecenlerde Beyaz ın programına bir yabancı geldi Beyaz didiniyor "Fenerbahce?" karsıda ses yok, "Alex?" karsıda ses yok , "Kejman?" adam anlamamıs bakıyor inatla ve beyaz dogru yolu buluyor "Galatasaray?" karsıdan "Yes i know them." Türk futbolunun nasıl isim yaptıgını Stadlardaki pankartlarda degil müzelerde gezilerde anlarsınız.

burakersan
15.06.2007, 13:04
marcelinho,sota

sinanoz
15.06.2007, 16:20
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: o yabancı adam herhalde hagi falandı

utku1187
18.06.2007, 14:01
bence en iyisi HAGİ ydi
ikinci JARDEL di
üçüncü POPESCU ydu
dördüncü TAFFAREL di
ve ne kadar GALATASARAYLI olsamda beşinci OKHACA ydı
ve altıncı ise RİBERY ri

http://img184.imageshack.us/img184/6...allclubeu9.jpg

dehakisin
19.06.2007, 16:31
Bir Fenerbahceli olarak;

1-)Roberto Carlos (duygusal bakmazsak olaya gercekten ilk sirda gelir)
2-)Hagi
3-)Ortega
3-)Taffarel
4-)Anelka
5-)Jardel
6-)Schumacher
7-)Popescu
8-)Alex De Souza
9-)Daniel Amokachi
10-)Baljic
11-)Bolic
12-)Geremi
13-)Okocha
14-)Sota

16-) BAKIIIII MERCIMEEEEEEEEK:D :D :D

dehakisin
19.06.2007, 16:32
pardon Ribery'i unutmusum o da su anki durumunu goz onune alirsak ilk 5'e rahat girer.

futbolharun05
19.06.2007, 16:47
Bir Fenerbahceli olarak;

1-)Roberto Carlos (duygusal bakmazsak olaya gercekten ilk sirda gelir)
2-)Hagi
3-)Ortega
3-)Taffarel
4-)Anelka
5-)Jardel
6-)Schumacher
7-)Popescu
8-)Alex De Souza
9-)Daniel Amokachi
10-)Baljic
11-)Bolic
12-)Geremi
13-)Okocha
14-)Sota

16-) BAKIIIII MERCIMEEEEEEEEK:D :D :D
kardeş geremi demişinde ronaldinho dememişin 13-14 yaşlarında gaziantepe gelecektide biraz fazla para istiyo die almamış

dehakisin
19.06.2007, 16:51
Ayrica Hagi ile Roberto Carlosu lutfen kiyaslamayin. Hagi gercekten futbol olarak saygi duydugum gercekten asiri begendigim hayran oldugum bir futbolcuydu.

Ama yorumlari okuyunca sanki dunyanin en iyisi gelmis zannedersiniz Hagi yedek kulubesinden geldi ve Galatasaray'da oynadigi yillarda Zinedine Zidane, Luis Figo, Rivaldo, gibi suruyle 10 numara vardi.

Simdi size desem Roberto Carlos'un Fenerbahce'ye geldigini unutun. Hala Real Madrid'de, Hagi de Galatasaray'da hic oynamadi (objektif olmasi bakimindan bunlari bilmiyormus gibi dusunelim)

Simdiye kadar gelmis gecmis butun Futbolculardan olusan bir kadro yapin desem hanginiz Roberto Carlosu sol defansa koymazsiniz? Hatta hepsini gectim, gunumuzden bir kadro kurun desem yine herkes Carlos'u sol defansa koyar. Roberto Carlos su anda bile dunyada mevkisinin EN IYISIDIR.

Biraz objektif bakin soylediklerime bana hak vereceksiniz.

Haaa bu arada; 15 yildir yapilan Fifa dunyanin en iyi oyunculari listesinde 45 oyuncu bulunuyor bilin bakalim defans mevkisinden bu listeye girebilen 2 kisi kim; Paulo Maldini ve Roberto Carlos. http://tr.wikipedia.org/wiki/FIFA_Y%C4%B1l%C4%B1n_D%C3%BCnya_Oyuncusu

dehakisin
19.06.2007, 16:55
kardeş geremi demişinde ronaldinho dememişin 13-14 yaşlarında gaziantepe gelecektide biraz fazla para istiyo die almamış

ona bakarsan Fenerbahce de kak ve etoo ile gorusmustu bu adamlar gencken. Kaka icin 8 milyon dolar istemisti Brezilya kulubu bizimkiler de hakli olarak o kadar buyuk bir riske girmemislerdi ya adam kotu cikarsa diye.

Etoo da Real Mallorca'dayken 6-7 milyon dolara yakin para istemislerdi vazgecmistik.

Carlos_Lopez
20.06.2007, 22:09
Arkadaşlar...
Biz burada bu ülkeye gelmiş sıradan oyunculardan bahsetmiyoruz.Biz, hakikaten bu ülkede büyk işler yapmış,ismini altın harflerle yazdırmış, sadece Türkiye sınırları dahilinde değil,Avrupa'da da büyük başarılar kazanıp adından hâlâ söz ettiren efsane futbolculardan bahsediyoruz. Bu futbolcu; ne Alex,ne Appiah, ne Ricardinho ne de Delgado...Bu sıfatlara yakışan tek bir isim var o da Gheorghe Hagi'dir...

Efsaneon
20.06.2007, 22:23
Arkadaşlar...
Biz burada bu ülkeye gelmiş sıradan oyunculardan bahsetmiyoruz.Biz, hakikaten bu ülkede büyk işler yapmış,ismini altın harflerle yazdırmış, sadece Türkiye sınırları dahilinde değil,Avrupa'da da büyük başarılar kazanıp adından hâlâ söz ettiren efsane futbolculardan bahsediyoruz. Bu futbolcu; ne Alex,ne Appiah, ne Ricardinho ne de Delgado...Bu sıfatlara yakışan tek bir isim var o da Gheorghe Hagi'dir...

başlangıcta yazmıstım yeni gelen arkadaslar okumadı sanırım. Fifa nın gelmiş geçmiş en iyi karma olarak da adlandırdıgı "Legend Eleven" denen efsane 11 i ne bakın bi lütfen. resmi sitelerinde. var. ortasahanın solunda bir oyuncu var Türkiye'de oynamış olan. duygusallıgı bir yana bırakalım arkadaslar gerceklerden bahsedeceksek lütfen takım sempatizanlıgını buna alet etmeyelim. Fifa futbol oyunalrında bile ea sportsun efsane karmasına bakıverin 11 numarayı kim giyiyor? ha bu sadece bir oyun diyebilirsiniz ama o karma aynen fifanın sectigi karmadır.

bu arada alıntı yaptıgım arkadasın bir lafı cok guzel. oyuncunun büyük olması birşey ifade etmez aynı zamanda bu ülkede neler yaptıgına da bakmak lazım adını altın harflerle sadece maliyet namında yazdırmak yeterli degildir. CAREW İN OYUNCULUGUNU KİMSE TARTISMAZ ama Besiktas da pek de birsey yapamadı.

Alavgan
21.06.2007, 15:58
Ayrica Hagi ile Roberto Carlosu lutfen kiyaslamayin. Hagi gercekten futbol olarak saygi duydugum gercekten asiri begendigim hayran oldugum bir futbolcuydu.
...
Simdi size desem Roberto Carlos'un Fenerbahce'ye geldigini unutun. Hala Real Madrid'de, Hagi de Galatasaray'da hic oynamadi (objektif olmasi bakimindan bunlari bilmiyormus gibi dusunelim)
...
Simdiye kadar gelmis gecmis butun Futbolculardan olusan bir kadro yapin desem hanginiz Roberto Carlosu sol defansa koymazsiniz? Hatta hepsini gectim, gunumuzden bir kadro kurun desem yine herkes Carlos'u sol defansa koyar. Roberto Carlos su anda bile dunyada mevkisinin EN IYISIDIR.

Hocam şöyle birşey var. Biz mevkilerinde en iyi olanları tartışmıyoruz. Dünyanın en iyi futbolcuları deyince zaten Maradona, Pele, Zidane, Platini anılır. Savunmanın kanatlarında oynayan oyuncular dünyanın en iyi oyuncuları arasında ilk sıralara giremezler. Şimdi Hagi Maradona,Pele,Zidane ve Platini'yi geçip ilk ikiye yerleşemediği için Roberto Carlos'tan iyi olmayacak diye bir kaide yok.

Ona bakarsak Lev Yashin de Platini'den iyidir :) Böyle karşılaştırma yapılamaz ama herkesin gönlünde futbolun savunma değil hücum tarafını iyi oynayan oyuncular yatar. O nedenle Türkiye'ye gelen en büyük yabancı futbolcu Hagi'dir diyoruz. Ve bence de Hagi'dir :) Öyle bir futbolcu daha dünyaya gelir mi bilmiyorum.

Bergkamp'ın nasıl bir futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz ama Inter'de Hakan Şükür kalıp o kadar gol atmış bir oyuncudur. Kulüplerdeki başarılara bakmamamız lazım ki senin söylediğin gibi olursa birçok oyuncu hakkında yanılmış oluruz. Hami mükemmel bir futbolcuydu ama Trabzon'dan başka bir takımda oynayamadı işte :) Benim hayran olduğum bir oyuncudur Hami de.

Eğer Roberto Carlos da Hagi de Türkiye'ye gelmeseydi ben çok açık farkla Hagi'nin çok daha büyük bir oyuncu olduğunu söylerdim. Ben 94 Dünya Kupası'nda hayran olmuştum Hagi'ye. Kolombiya'ya attığı o müthiş aşırtma golünü canlı izlemiştim. Benim yaşım oraya kadar hatırlamama yetiyor. Babam hep anlatır Hagi'nin tek başına Romanya ile Türkiye'ye nasıl oynadığını :) Steaua Bükreş'te nasıl oynadığını :)

Hagi bir efsaneydi, izlemeye de doyum olmazdı. Ahh Hagi'yi izlemeyi özledim :)

ibrahim_361
21.06.2007, 19:19
roberto carlos çünküüüüü 11 sene realde forma terlettihagi ise 1 senede postalandı fark bu işte

kgnwzr
22.06.2007, 7:02
bence hagi de iii carlosta ikisi karşılaştıralımaz bence ikisi farklı yerlerde görev yapıyo....Ama illa karşılaştıracaz diyosanız görmedn bişey demeyelim...hagi 31 yaşında geldi 5 sene oynadı gitti...carlos 36 sında geldi 5 sene o da oynasın [oynayabiliyosa] öle karşılaştıralım....

Fesinho09
22.06.2007, 10:51
bence gelen yapabcılar içinde en isiii lincoln ve hagiii tafarelde unutmmmak lazım

NANNAR
22.06.2007, 12:00
Eğer tek bir isim söylemek gerekirse George Hagi'den başkasını söyleyemeyiz...

ama birden çok isim söyleyecek olursak isim olarak çok fazla yıldız geldi ama yaptıgı işleri göz önüne alarak aklıma gelenleri yazıyorum... Roberto Carlos'u hiç yazmayacağım,çünkü daha FB'ye neler vereceğini bilmiyoruz... Lincoln'de aynı şekilde yani...

Popescu,Taffarel,İlie ,Jardel,Hagi,Mondragon,Song,Letckov,Amokachi,okoch a, appiah,P. Van Hoijdonk, Ortega,Les Ferdinand,Schumaer,Revivo....

Bu isimler oynadıkları takımlara baya faydalı olan isimler... Aslında bunlardan başka isimler de var ama takımlarına fayda sagladıklarını düşünmediğim için yazmadım (kezman,marcelinho,ibrahim BA ,Frank de Boer vs vs )

Fakester
22.06.2007, 12:17
Carlos u herkes bastonla oynar gozuyle bakior maldini adam 40 yasina geldi nerdeyse hala Milan da oynuyor nie o gozle bakilmiyor Bir kere Carlos benim bildigim 34 yasinda ne 35 ne de 36 bu net oalrak bilen varsa saygi duyarim ben 34 yasinda biliyorum Gs i Lincoln transferi olursa simdiden tebrik ederim.. Canaydin bu sene iyi calisiyor.. en iyi futbolcu kim derseniz ben HAGi derim ama daha carlos falan belli degil super lig de nasil oynayacagi

NANNAR
22.06.2007, 12:56
Carlos u herkes bastonla oynar gozuyle bakior maldini adam 40 yasina geldi nerdeyse hala Milan da oynuyor nie o gozle bakilmiyor Bir kere Carlos benim bildigim 34 yasinda ne 35 ne de 36 bu net oalrak bilen varsa saygi duyarim ben 34 yasinda biliyorum Gs i Lincoln transferi olursa simdiden tebrik ederim.. Canaydin bu sene iyi calisiyor.. en iyi futbolcu kim derseniz ben HAGi derim ama daha carlos falan belli degil super lig de nasil oynayacagi

http://www.galatasaray.org/

resmi site... :rolleyes: ;)

Fakester
22.06.2007, 13:32
ben lincoln transferi daha belli degil demedimki ben olursa tebrik ederim dedim gaztede daha sozlesme imzalanmadı dedi (sozlesme 4 yillik olucak die duydum ) imzalanmadan transfer oldu demem resmi sitede transfer olmus deniyor ama sozlesme mzalanmadı die okudum..( ben gazetenin yalancisiyim..).;)

NANNAR
22.06.2007, 16:23
ben lincoln transferi daha belli degil demedimki ben olursa tebrik ederim dedim gaztede daha sozlesme imzalanmadı dedi (sozlesme 4 yillik olucak die duydum ) imzalanmadan transfer oldu demem resmi sitede transfer olmus deniyor ama sozlesme mzalanmadı die okudum..( ben gazetenin yalancisiyim..).;)

http://www.uefa.com/footballeurope/news/kind=2/newsid=554542.html

bu da baya ciddi bir site gibi görünüyor :D:D:D

StyxMustafa
22.06.2007, 17:04

Su Roberto Carlos ile Hagi nin kariyerini karsilastir bi istersen hala burda en buyuk en iyi adam diyosun. kariyerine bak oynadigi takima gore degerlendirme !!! Hagiye gelene kdr Hakan Sukur var.

NANNAR
22.06.2007, 17:07
R. Carlos kariyer olarak Hagi'den daha parlaktır. Fakat unutulmamalıdırki Hagi Altın yıllarını Galatasarayda harcadı, Ama R. Carlos Real Madrid'te çürüttü gençliğini... Fenerbahçe'de de emekli olacak!:confused: FB'nin giden yıllık parasına değil ama Türkiye'nin yaşlı yıldızların emekli oldugu bir ülke gibi imaj kazanmasına üzülüyorum. Katar gibi yani...:(