|
|||||
|
|||||
|
Bu takımların antrenörü biz olduğumuza göre takım çalışanlarımızda antrenör olması gereksiz, bunun yerine kullanıcının isim verebileceği bir antrenör olabilir ve antrenörlük yetenekleri ( Oyuncu kavrama, Oyuncu yönetimi, Teknik , Taktik, Genç oyuncularla çalışma, Zihinsel yetenek, Kondisyon, Takıma adapte olma, Finansal idare, Disiplin gibi...) olan ve bu değerler takımın idare edilmesine göre süreklilik içerisinde değişim göstermeli, bence böyle bir yapıda olan antrenör, aslında kullanıcılar yani bizler olacağız bu antrenör ve bence bu yapıyla oyun daha da ilgilenilebilir bir hal alacaktır.
|
|
|||||
|
|||||
|
Quote:
Türkiye'de antrenör oyuncularla ilgilenir. Bir de teknikdirektör wardır. Bunlarda oyuncu alım-satım , kadro dizilişi , taktikler , antremanlar vs. belirler. İngiltere'De antrenör oyuncularla ilgilenir. Ama ingiltere de farklı olarak teknikdirektör yerine menejer olarak kullanıyorlar. Görevler aynı. Neyse işte bu teknikdirektör (veya teknik adam ) ve menejer ülkelere göre değişik olarak kullanılıyor ama görevler aynı. Oyunda bunu menejer olarak almış Biz takımın menejeriyiz her türlü sorunuyla biz ilgileniyoruz. Eğer senin dediğin gibi antrenör olursak , oyuncu alım-satım yapamayız , kadro dizilişi , taktik , antreman ayarlayamayız. Çünkü bunlar menejerin görevi. Antrenör olarak görevimiz oyuncularla konusmak , onlara oynadığı mevkilere yönelik çalıştırmak , duran top taktiği vb. organizasyonları teknikadamdan'Da görüş alarak oyunculara çalıştırtırız. Ve bunları yapmak mümkün değildir , oyun tamamen silinirek , antrenör alt tabanlı tekrardan oluşturulması gerekir ki bu seneler alır. ( Eğer böyle bir oyun cıkarsa söz , ilk sana sölicem - Online Antrenörlük oyunu - )Çünkü bu site , kendi takımını kur oyna , kazan ,online menejerlik oyunudur. Dediğin öneri , öneri bile değildir.
|
|||||
|
|||||
|
Quote:
Sen bizim yaptığımızı antrenörlük mü sanıyorsun ? Hem biz antrenörüz bir de çalışanlarda olması gereksiz diyorsun da ? Sen hiç futbolu bilmiyorsun herhalde , biz antrenör değil menejeriz şunu anla. Ve oyun goal united online menejerlik oyunu.. Antrenörün görevleri sanal alemde yapılmaz veya yapılsa da seni sıkar çünkü antrenörün oyuncu alım-satım , taktik vermesi , kadro ve dizilişi , bankaya yatıralacak faiz-borç miktarı yani takımın her türlü sorunundan uzaktır. Antrenörün bir görevi vardır. Oyuncularla ilgilenip onları mevkilerine göre çalıştırmak.
|
|||||
|
|||||
|
Quote:
Bunu acıklayabilir misin bana ?
|
|||||
|
|||||
|
Asakura55 sen hiç menejerlik oyunu oynadın mı?
Eğer oynadım diyorsan, farkındasındır orada menejerler takımın personel kısmında görürsün ve değişken yapıda sayısal değerleri vardır. Yaptığın işe göre de yeteneklerinin değeri değişir. Her neyse böyle bir yapıda bir karakter olarak oyuna adapte olursak oyun farklı bir güzellik geleceğine inanıyorum ve bu olay da söylediğin gibi seneler alacak bişey değil, oyun yazılımının değişmesi falan gerekebilir ama seneler alacak bi olay değil... Eğer oynamadıysan bi sözüm yok... |
|
|||||
|
|||||
|
Quote:
Sen Sanırım takımın çalışanı olmak istiyorsun , o zaman online antrenörLük oyununa davet ediyorum seni , ki öyle bir oyun warsa ?
|
|||||
|
|||||
|
ya size anlatacağıma deveye hendek atlatırım yaa, tamam arkadaşım yok benim dediğim olay siz her oyunu biliyorsunuz ...
|
|
|||||
|
|||||
|
O zaman neden katılıyorsun arkadaşım arkadaşın dediğine ...
seni de anlamak gerçekten zor yaaa |
|
||||||
|
||||||
|
Quote:
|
|
|||||
|
|||||
|
Valla sen ne anladın ben bi anlayabilsem seni !
arkadaşım FM ye bak bakalım menejer özellikleri neymiş ? |
![]() |
| Strumenti della discussione | |
| Modalità di visualizzazione | |
|
|
Tutti gli orari sono GMT. Attualmente sono le 00:41.

- Online Antrenörlük oyunu 

5 0 0 M
Modalità lineare