|
|||||
|
|||||
|
Acil Yardım HEsabımı incelmeye alın
secmedigim bir diziliş ile maç yapmış takımım (takım dizilişlerimde boyle bir kayırlı dizilik kesinlikle yok kafasına gore mi seciyor ) ayrıca sarı kart kırmızı kart cezalıları vardı hepsi silinmiş ayrıca sakatta vardı oda silinmiş cezalar ve sakatlıklar durumları silinmiş bir anormallik var boyle sacmalık olmamaz maçınyapıldıgı dizilişi secmem imkansız cunki oyle bir dizilik bende kayıtlı bile degil lider durumunda lik sonuncusunna 6-0 yenilmiş takımım ve 2. lige düşmüş ne gerekiyorsa yapınız ben bunu asla kabul etmiyorum bunayapacak bir seyiniz yok ise ben artık oynamıyorum hesabımı silebilirsiniz
|
|||||
|
|||||
|
takımda aneormallik var diyorum yokmu ilgilenen kime yaaa
ilgilenenen yoksa silin uyeligimi bari silindi diyim yoksa burda haksız bir durum soz konusu ve bunun yuzunden canım sıkılıyor tek ve cift sarılı adamalrım kırmızılı adamalrım vardı ayrıca sakat adamımda vardı bunların hepsinin bir anda yok olması da şaşırtıcı ve ilginc bir durum durduk yere alakası benim secmedigim bir dizilişle maç yapılmış olmasının nedenini ya bana acıklayın yada bu takımı silin arkadas ben boyle sacmalık gormedim
|
||||||
|
||||||
|
Aciklamalarinizi bu sekilde aktaramayiz oyun-destek birimine.
Daha ayrintili bilgi vermeniz gerekiyor. En son olarak kulübün silinmesini mi talep ediyorsunuz?
|
|||||
|
|||||
|
sarı kartlı oyuncuların ve kırmızı kartlı oyuncun duruyor..
6-0 meselesinede gelince. rakibin senden güçsüz belki ama bu tür yenilgiler oluyor.. geçenlerde kupa maçında arkadaşım 30 gücünde ama 45 civarı gücündeki rakibini 2-0 yenmişti.. orada bir hata yok.. diziliş için birşey diyemicem..takım dizilişine girdiğinde sağ altta standart, önayar falan varya..son maçındaki dizilişin belki orada kayıtlı kalmıştır. veya senin şifreni kardeşin ,abin,arkadaşın falan biliyordur o girmiş olabilir
|
|||||
|
|||||
|
oyunun nasıl oynandıgı konusunda bilgim var kac yıldır burdayım ben
sayın mod bunu bu sekilde bildiremezsen kedni uslubunvca bildir yazdıkalrım gayet acık ve net sacma sapan bir hata yuzunden lig 1. liginden oldum secmedigim bir dizilis ile bac oynandı sen okumuyormusun yazdıklarımı bunun neresinde anlaşılmayacak bir nokta var ayrıca bugun itibari ile kart cezaları geri gelmiş ancak ben gecen hafta pazar gunu oynanan ve 6-0 yenildigim macı kendi secitim takım dizilişi ile degil de neden oyunun kafsına gore sectigi takım dizilişi ile oynadıgını soruyorum burda dikkat edilcek sey şu ben yanlış bir dizilişe oyay vermedim cunki standarttan baska normal dizilişim yoktu sadece standart vardı ve yukarıdada belirttim takımda anormllik var diye cezalar gorunmuyor diye o düzelmiş ama pzar gunu yapılan macı ya tekrarlatın yada beraberlik yazın cunki ben o takıma en az 5 tane atardım bu bilgiler ışıgında sayın mod sornu nereye bildiyorsan bildir lütfen yok ben bildirmem seni magdur ederim diyorsan sil takımı sende kurtul bende kurtulayım
|
|||||
|
|||||
|
siz hala burda benim yanlışlıkla baska bir takım dizilişine onay verdigimi düşünuyorsunuz
hayır oyle degil o hafta ben dostluk macı bile yapmadım farklı bir takım düzeni ile ugraşmadım hatta son olarak sag kanatta kırmızı kart cezalı adamım oldugu için o adamın yerine baska adam koydum kaydettim cıktım pazar gunu gece mac sonucuna bi baktım ki 6-0 yenilmişim nasıl olur dedim bir baktım bende olmayan farklı bir diziliş ile takımım maç yapmış yani dolayısı ile yukarıda iddia ettğiniz tezleriniz çürümüş oluyor boşu boşuna bana abuk sabuk seyler yazmayınız SAYIN MOD ACİL ÇÖZÜM BUL
|
|||||
|
|||||
|
1 yenilgi diye bu kadar sorun çıkartılırmı ?
yeri gelir telafi edersin bu oyunu sampiyonluk icin oynuyorsan bırak bu oyunu. biz bu oyunu zevk icin oynuyoruz.
|
||||||
|
||||||
|
En kötü ihtimal
sistem hata yapsa, farkli dizilis ve en kötü oyuncularini sahaya sürüp yenilmene sebep olsa bile ( böyle birsey olmayacagina inananlardanim ) macin tekrari gibi bir durum söz konusu olmaz. Ha bir mac icinde oyun birakabilecek raddeye geldiysen bir müddet oyuna ara vermen senin icin iyi olur.
|
||||||
|
||||||
|
Merhaba,
Durumunuzu anlıyorum ama öncelikle lütfen sakin olunuz... Buradaki kimse sizin takıma girip o dizilişi ayarlamadı. Dolayısıyla kimseye sinirle hitap etme hakkınız yok. Sakin olmanızı rica ediyorum. Sistemin sizin dizilişinizin yerine başka bir diziliş sürmesi olası bir durum değildir. Dolayısıyla insanlar da sizin yanınızda olmadığı için, sisteme güvenirler, bu da doğal bir şey. Ben dahi sizin bir hata yapmış olabileceğiniz yönünde bakıyorum ama dediğinize göre yok? Öyle ise ilginç ama pek olası değil bu maalesef ![]() Bir sorun olduysa bir şekilde, maçın tekrarı mümkün değil. Bunu istesek dahi yapamıyoruz. Üzgünüm ![]() Not: Takımınızı kapatmıyoruz tabi ki. Bir maç için emeğinize yazık edemeyiz. Eğer bir maçta bir şekilde bir sorun var diye oyunu bırakacaksanız, inaktif olarak sezon sonunu beklemelisiniz. O zamana kadar düşünme fırsatınız olur böylece.
|
|||||
|
|||||
|
bir hata var bunu bildirmek yerine geyik yapıyoruz nasıl iş anlamış degilim
| Modalità di visualizzazione | |
|
|
Tutti gli orari sono GMT. Attualmente sono le 00:42.

sistem hata yapsa, farkli dizilis ve en kötü oyuncularini sahaya sürüp yenilmene sebep olsa bile ( böyle birsey olmayacagina inananlardanim ) macin tekrari gibi bir durum söz konusu olmaz. Ha bir mac icinde oyun birakabilecek raddeye geldiysen bir müddet oyuna ara vermen senin icin iyi olur.

Modalità lineare