|
||||||
|
||||||
|
Forma ve renk seçneklerinin bence arttırılması lazım. Forma olarak sadece 16 seçenek var ve bu kadar kişinin oynadığı bu oyunda bu bence çok az...
Aynı şekilde renk tonlarıda arttırılmalı. Mesela koyulacivert yok... Lacivert - turkuaz forma yapmak istiyorum ama bize sunulan renk seçeneklerinde ki lacivert açık kalıyor.. Yeni forma stilleri bekliyoruz yani en azından bekliyorum
|
|||||
|
|||||
|
yeter be o kadar özelliginiz var zati neyinize yetmiyor
|
||||||
|
||||||
|
Senden izin mi almamız gerekiyor buraya konu açarken
![]() Mahallede arkadaşınla konuşmuyorsun dikkat et derim
|
|||||
|
|||||
|
bende aslında premisizlerin en azından forma rengini belirlemesini istiyorum.desen falan olmıcakta yani sadece renklerini değiştircen yine düz olcak.olsa keşke öle
|
|
|||||
|
|||||
|
Quote:
Quote:
ben 2 önerininde olmasını talep ediyorum...
Kardeş takımımız : Manager hsnn26 Kulüp Adı : Tuğbay F.K. Düzelmeye Başladıq Alayını Haşladıq ![]() K.M.B.-Kontorcup'li Menejerler Birliği ![]() 13.665 ![]() 10.940 9.461 8.274 7.804(devam ediyor 1.sırada) Michael jackson anma kupasi (1)
|
|
|||||
|
|||||
|
Katılıyorum biraz daha seçenek olması gerekir..
|
|||||
|
|||||
|
arkadaşım sana bu konuda katılıyorum
|
||||||
|
||||||
|
forma stillerinin daha da çeşitlenmesini istiyorum bende. yani hala eski still fromalar var , bunları değiştirip geliştirmek lazım.
|
|
|||||
|
|||||
|
formasında 3 renk olan takımlar var gerçekte gu'da neden yok...!
Şort ve çoraplarda bir bütünü oluşturuyor onlarda olsa iyi olur ama kesinlikle olsun diye bir şey yok..!!! 1 ana renk 2. renk ve 3. alt renk(kenar çizgileri olan formalar olabilir) |
![]() |
| Strumenti della discussione | |
| Modalità di visualizzazione | |
|
|
Tutti gli orari sono GMT. Attualmente sono le 00:43.

Modalità lineare