|
||||||
|
||||||
|
Quote:
haftada 600 küsür almak var bide 200-300 almak var . hee şanstır veya değildir. ben şansızlık üzeri şansızlık olduğunu düşünüyorum kendi adıma . yani 3-4 haftadır toplamda 200-300bin veren sponsor (pazarlıklardan sonra) benim yüzümü güldürmez. ama şuda var ihtiyaçtanmı söylüyorum bunları hayır. önemli değil satarım bir oyuncu 3-5 hafta kurtulur. benim aklımın almadığı durum pazarlık yapılırken %70lik yeşil kutu nasıl oluyorda devamlı aynı şekilde 2. yada 3. pazarlıkta hep kırmızı geliyor. yani olasılık %30 kırmızı hep denk geliyor. bu şansıma kızıyorum bende. |
|
||||||
|
||||||
|
Quote:
benim koydugum resimlerdeki pazarliklarda gerekten sansliydim, arka arka arkaya 12 pazarlik yaptim 4 sponsorla, 2 kere agresif yaptim hepsi tuttu
|
|
|||||
|
|||||
|
Eskisi daha iyiydi diyosunuz ama eskiden haftada 300.000, 400.000 veren sponsor bulabiliyor muydun? Hayır...
Ben bu oyunu 2007'de de oynamıştım ve en yüksek 70.000 veren sponsor bulmuştum. Ve şu an sponsorum 450.000 veriyor. Yani yeni hali eskisinden çok daha iyi... İyi oldu böyle... Değişmesin... |
|
||||||
|
||||||
|
Quote:
|
|||||
|
|||||
|
Quote:
|
||||||
|
||||||
|
Quote:
ben ligimde 2.sıradayım kötü sonuçlar aldığımı düşünmüyorum. Bu sponsorları pozitif yönde etkilemeli negatif değil.
Last edited by mooniron : 27.12.2009 at 03:38 |
![]() |
«
Previous Thread
|
Next Thread
»
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|
All times are GMT. The time now is 05:18.

benim koydugum resimlerdeki pazarliklarda gerekten sansliydim, arka arka arkaya 12 pazarlik yaptim 4 sponsorla, 2 kere agresif yaptim hepsi tuttu

6 0 0 M

Dördüncü Sezon Dördüncü Şampiyonluk
Linear Mode