goalunited - the football manager

Go Back   goalunited - It's your game > Türkçe Forum > Öneriler&İstekler

Reply

Thread Tools Display Modes
Top   #11  
Old 26.12.2009, 03:46
mooniron's Avatar Premium Account
mooniron mooniron está offline
Manager
Balat Gençlik sk
(TR 3.5)
Position 4

Quote:
Originally Posted by Xengin View Post
sunu anladimki sponsorlar 1 milyon da verse menajerler begenmeyecek, COK ACIK VE NET!

su andaki sponsorlarin hic pazarlik yapilmamis halleri bile onceki sezonlardaki sponsorlar kadar nerdeyse, %50 artis sagladiginzda ise rahatca eski sponsorlarinizi gecebiliyor hatta fark atiyorsunuz, hal boyleyken hala sponsor da sponsor denilebilmesini anlyamadim anlayamiycam da, bu durumda "basa don" komutu devreye giriyor, 1 milyon da olsa sponsorlardan sikayet edilecek, bu belli

herkes sponsor tutturamamaktan bahsediyor, ben niye hic sponsorsuz kalmadim yeni sistemde acaba? ben mi cok balliyim, tum sponsorlarim %70 ustuydu. su andaki mevcut sponsorlarimda da durum oldukca iyi, hepsi nerdeyse yari pazarlik seviyesindeler hala

ama dedigim gibi, her zaman dert ediecek bu sponsorlar, ki oyunda diger gelir yontemine gore devede kulak kaldiklari halde, oyleyse Basa Don, *enter*
az sponsor geliri olan biri olarak yazmak istedim.

haftada 600 küsür almak var bide 200-300 almak var . hee şanstır veya değildir. ben şansızlık üzeri şansızlık olduğunu düşünüyorum kendi adıma . yani 3-4 haftadır toplamda 200-300bin veren sponsor (pazarlıklardan sonra) benim yüzümü güldürmez. ama şuda var ihtiyaçtanmı söylüyorum bunları hayır. önemli değil satarım bir oyuncu 3-5 hafta kurtulur. benim aklımın almadığı durum pazarlık yapılırken %70lik yeşil kutu nasıl oluyorda devamlı aynı şekilde 2. yada 3. pazarlıkta hep kırmızı geliyor. yani olasılık %30 kırmızı hep denk geliyor. bu şansıma kızıyorum bende.
Reply With Quote
Top   #12  
Old 26.12.2009, 10:17
Xengin's Avatar Official Goalunited Translator
Xengin Xengin está offline
Translator
Tengen Toppa Gurren Lagann
(TR 3.2)
Position 1

Quote:
Originally Posted by mooniron View Post

haftada 600 küsür almak var bide 200-300 almak var . hee şanstır veya değildir. ben şansızlık üzeri şansızlık olduğunu düşünüyorum kendi adıma . yani 3-4 haftadır toplamda 200-300bin veren sponsor (pazarlıklardan sonra) benim yüzümü güldürmez. ama şuda var ihtiyaçtanmı söylüyorum bunları hayır. önemli değil satarım bir oyuncu 3-5 hafta kurtulur. benim aklımın almadığı durum pazarlık yapılırken %70lik yeşil kutu nasıl oluyorda devamlı aynı şekilde 2. yada 3. pazarlıkta hep kırmızı geliyor. yani olasılık %30 kırmızı hep denk geliyor. bu şansıma kızıyorum bende.
senin de dedigin gibi sans ama %30 demek 3 kerede 1 kirmizi demek nerdeyse, seninki da nerdeyse boyle olmus benim koydugum resimlerdeki pazarliklarda gerekten sansliydim, arka arka arkaya 12 pazarlik yaptim 4 sponsorla, 2 kere agresif yaptim hepsi tuttu
Reply With Quote
Top   #13  
Old 26.12.2009, 12:06
kaankanat kaankanat está offline
Manager
Uçan Maymunlar
(TR 9.26)
Position 1

Quote:
Originally Posted by dersimli624 View Post
eskiden daha iyiydi eski haline cevirirseniz sevinirim
Eskisi daha iyiydi diyosunuz ama eskiden haftada 300.000, 400.000 veren sponsor bulabiliyor muydun? Hayır...

Ben bu oyunu 2007'de de oynamıştım ve en yüksek 70.000 veren sponsor bulmuştum. Ve şu an sponsorum 450.000 veriyor.

Yani yeni hali eskisinden çok daha iyi...

İyi oldu böyle... Değişmesin...

http://img94.imageshack.us/img94/8704/ucanmaymunlar.jpg

Takım gücü: 39 Q

Reply With Quote
Top   #14  
Old 26.12.2009, 12:08
XaZaX24's Avatar Premium Account
XaZaX24 XaZaX24 está offline
Manager
AHaLT BaRHaL YuSuFeLi S.K.
(TR 2.2)
Position 4

Quote:
Originally Posted by mooniron View Post

sen 2. ya da 3. pazarlıkta hep kırmızı geliyor diyorsun sana şöyle bir şey söyleyeyim sponsorlarda değil ama çalışan pazarlığında %90 a %10 şansım varken 2 çalışanı da ilk pazarlıkta kaçırdım. o iki çalışanın kaçması yüzünden bir ilan daha verdim. o iki çalışanın da karakterleri aynıydı 2. verdiğim ilanda o karakterde çalışan gelmedi şimdi 3. ilanı versem mi diye düşünüyorum. yani pazarlık işinde şans olduğu ortada fakat sponsorların verdikleri paralara herkes takılıyor düşük buluyor bunu anlayamıyorum. benim haftalık 1.5 milyon giderim var bazı arkadaşlarda çok daha yüksek olduğunu düşünüyorum bu giderlerin. şimdi bunu sponsorla karşılamayı düşünmek hayalcilik olur kaldı ki sponsor, sponsor dediniz demek ki diğer ülkelerden de bu talepler geldi 2010 da sponsorlar daha çok para verecekmiş diye bildirdiler zaten. Ama hala göremediğiniz bir şey var bu oyunda parasal denge korunmalı sponsorların verdikleri para artarsa oyuncuların sözleşme ücretleri artacak ya da transferden %10 yerine %15 kesecekler, bunları yapmasalar bile her yerden para aksa ve herkeste para birikse dahi herkes mutlu mesut bu oyunu oynayamayacak çünkü bu seferde transferler çok astronomik fiyatlara çıkacak. kısacası oyunda takılınacak nokta para değil.
Top   #15  
Old 26.12.2009, 14:10
teymiye teymiye está offline
Manager
Ottoman Empire F.C
(TR 7.837)
Position 1

Quote:
Originally Posted by aykutc21 View Post
Bence arkadaslarin sorunu ileri butonuna kirmizi gelene kadar basmalaridir.. Fikrimce yaniliyormuyum acaba ?
ilkinde hemen kırmızı geliyorsa biz ne yapalım ??
Top   #16  
Old 26.12.2009, 18:39
mooniron's Avatar Premium Account
mooniron mooniron está offline
Manager
Balat Gençlik sk
(TR 3.5)
Position 4

Quote:
Originally Posted by XaZaX24 View Post
sen 2. ya da 3. pazarlıkta hep kırmızı geliyor diyorsun sana şöyle bir şey söyleyeyim sponsorlarda değil ama çalışan pazarlığında %90 a %10 şansım varken 2 çalışanı da ilk pazarlıkta kaçırdım. o iki çalışanın kaçması yüzünden bir ilan daha verdim. o iki çalışanın da karakterleri aynıydı 2. verdiğim ilanda o karakterde çalışan gelmedi şimdi 3. ilanı versem mi diye düşünüyorum. yani pazarlık işinde şans olduğu ortada fakat sponsorların verdikleri paralara herkes takılıyor düşük buluyor bunu anlayamıyorum. benim haftalık 1.5 milyon giderim var bazı arkadaşlarda çok daha yüksek olduğunu düşünüyorum bu giderlerin. şimdi bunu sponsorla karşılamayı düşünmek hayalcilik olur kaldı ki sponsor, sponsor dediniz demek ki diğer ülkelerden de bu talepler geldi 2010 da sponsorlar daha çok para verecekmiş diye bildirdiler zaten. Ama hala göremediğiniz bir şey var bu oyunda parasal denge korunmalı sponsorların verdikleri para artarsa oyuncuların sözleşme ücretleri artacak ya da transferden %10 yerine %15 kesecekler, bunları yapmasalar bile her yerden para aksa ve herkeste para birikse dahi herkes mutlu mesut bu oyunu oynayamayacak çünkü bu seferde transferler çok astronomik fiyatlara çıkacak. kısacası oyunda takılınacak nokta para değil.
aslında benim istediğim şey biraz daha adaletli sponsorlar. 8.ligde benden yüksek sponsor geliri olan takımlar vardır eminim. Peki neden ? yani bunu bir standarta oturtmak daha adaletli sponsor geliri demek değilmi? Yoksa benim haftalık giderim 850k bunun tamamını sponsorla karşılayayım demiyorum. Birde sponsorlarda yapılan iyileştirmeler sonucu 5. ligde hemen hemen herkes 600-700k sponsorlarla anlaşmışlardı ilk başta. sonra ne oldu da sponsorlar bu kadar düştü? yapay zekamı devreye girdide sponsorlar para vermekten kaçındı ben ligimde 2.sıradayım kötü sonuçlar aldığımı düşünmüyorum. Bu sponsorları pozitif yönde etkilemeli negatif değil.

Last edited by mooniron : 27.12.2009 at 03:38
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules