|
||||||
|
||||||
|
öneriler istekler bölümüne açman gerkiyor yanliş yerdesin taşiyorum .
|
||||||
|
||||||
|
Quote:
cm hiç oynamadım,ama oyun internet üzerinden değil sanırım,üstelik kendin diyosun 99-00 üzerinden 10 sene geçmiş,gu daha 2 yaşında bile değil,oyunda oturacak şeyler de olacak,ilerde o tesisler de gelicek,oyunu çekici kılan bana gore enterasan şeyler olması,istemezsen oynamazsın bence,kaleci olayını da abartıyosun bu arada...
|
|||||
|
|||||
|
Aslında bu konuya yorum yapmayacaktım keza paf konusu hakkında 400 mesaj alan bir başlık açmıştım... Hiçbir değişiklik olmadı, olmayacak... Yine de bu başlıkta tartışılmış 2 konu hakkında 2 küçük örnek vereceğim:
Pafın şans olmadığını iddia edenlere: Paf bölümü açılalı ne kadar oldu? Aşağı yukarı 1 yıl... Aşağı yukarı her gün oyuncu kovdum, yani bu demektir ki elime 300 den fazla paf oyuncusu geçmiş... Her türlü tekniği ( değer açma-kapama, yıldıza bakma vs. ) her hafta 3 oyuncu üzerinde denemişim... Nasıl oluyor da çıkarabildiğim en güçlü oyuncu 1,4lük olabiliyor? ( İlk çıkardığı paf oyuncusu 2,0+ olan milyon tane oyuncu gördüm 14. 15. liglerde... Alt liglerdeki takımlara daha iyi paf çıktığını veya güçlü takımlara paf çıkmadığını iddia edenlere : Çorum Belediye Spor ... Girin, bakın takıma... Paf takımı, bu oyundaki en büyük ve değerli faktör ve ayırt edicidir... İyi paf oyuncuları çıkaramayn bir takım, ağzıyla kuş bile tutsa, kendisinden çok güçsüz ama çok iyi paf çıkaran takıma geçilecektir... Ve bu kadar büyük bir ' güç-değer faktörü ' malesef tamamıyla şansa bağlıdır...
|
|||||
|
|||||
|
işde oyuna bi denge gelmiş olur snin düşüncen çok kötü bu oyuna denge getirmek lazım iddaa ederim sndeki para bnde olsaydı bnm takıımı kimse tutamazdı
|
|
||||||
|
||||||
|
ya arkadasım paf strateji işi haftada bir bakılarak yapılamıyor her gün basında olman lazım zaten böyle olanlar kazanıyor paftan mesela ben yakında 32 kanattan atak 21 pas 'lı biri çıkarıcam ama gel bana sor bakem nasıl yırtıyom kendimi
|
|||||
|
|||||
|
Quote:
|
|
||||||
|
||||||
|
kendini adama secenegini oyle algilayabilirsin zaten
|
|
||||||
|
||||||
|
Quote:
|
|
|||||
|
|||||
|
BİZİM KADRO ------------------------1.8--------------------- 2.2-------------2.0-------------2.2-----------2.0 2.2---------------------2.0-------------------2.0 2.0---------------------2.2-------------------2.2 Liderliğe giden yolda Unan Bişgin'e böylesine bir maçı abuk subuk yönettiği için lanet ediyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|||||
|
|||||
|
pafta daha mac kaybetmedım ve sımdıye kadar actıgım en yuksek deger 13 nasıl oluyor bu kardes
|
![]() |
| Strumenti della discussione | |
| Modalità di visualizzazione | |
|
|
Tutti gli orari sono GMT. Attualmente sono le 00:41.

Modalità lineare