|
||||||
|
||||||
|
Antranör başvurularında diğer tüm çalışanlardan farklı ve fazla bi özellik olarak taktik anlaşıda değerlendirme kriterlerinde yer almakta.
İşte bu yüzden. Ant ilanlarında yeteneğin dışında ayrı bir seçimle takdik anlayışınında seçilebilmesi gerektiğini düşünüyorum. Gerekirse (şu anki ant ilan fiyatlarından bir kısmı düşülerek) bu seçim için ilave bir ücret talep edilebilir. Bu ikili seçim şeklinin paf gözlemlemede ki. Oyuncu sayısı ve açılacak değer sayısında da uygulanabileceğini düşünüyorum.
Editado por zumrutyesili en 08.10.2009 a las 06:53 |
|
||||||
|
||||||
|
ilk söylediğin yeni seçenek güzel bir öneri . ama paf ile ilgili olan için aynı şeyi söyleyemiycem. çok kolay bir şekilde paf çıkartmaya teşvik olur bu . eğer herkes aynı derecede güzel ve genç paflar çıkarabilecekse , şanlılar yada işi iyi bilenlerin ne gibi bir ayrıcalığı kalacakki
|
|
||||||
|
||||||
|
Zitat:
Fakat mevcut şekliyle parası olan konuşuyor. Bu da genelde üst liglerde olanlar oluyor Sonuç olarak onların daha iyi paf oyuncusu çıkarma ihtimali daha da artıyor , bu da gelir artışına neden oluyor.Fakat alt liglerdeki manager lerin bu sisteme karşı kullanabilecekleri bir alternatifleri yok. Onun yerine örneğin. Sistemin belirlenecek bir ligden sonra benim bahsettiğim şekilde çalışması sağlanabilir.
|
||||||
|
||||||
|
belirli bir ligden sonra bu sistemin uygulanması çifte standart olur değlmi.
|
|
||||||
|
||||||
|
Zitat:
Farklı bir sistem uygulanabilir. Paf konusu yan konu olarak gelişti ![]() Konunun asıl açılış sebebi. Ant ilanları.. Asıl onun üzerindeki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Zira bence gerçekten gerekli bir sistem. Heleki yeni çalışan pazarlık sistemiyle dahada önemli oldu bence.
|
||||||
|
||||||
|
antrenörle ilgilli olan öneriye katılıyorum. dengeli antrenör arayıp da devamlı atak yada savunmacı antrenörlerle karşılaşanlar için iyi olur. herkes istediği taktiğe göre antrenör alabilmeli bencede
|
|
|||||
|
|||||
|
öyle şey olmaz
yoksa kim güvenilmez hoca ister ![]()
|
|||||
|
|||||
|
karakterden değil taktik anlayışından bahsediyolarlar....
|
|||||
|
|||||
|
Yorumlara bakıyorum yine her zamanki gibi birçoğumuz işin kolayına kaçmaya çalışıyor. Ben şahsım adına kısa - orta ve uzun vadeli bir plan yaparak 1 yıldır bu planı harfiyen yerine getirmeye uğraşıyorum. Tabiki buda sabır istiyor. Ancak birçok arkadaşımız düşünerek, sabrederek ve emek vererek bir yerlere gelmek yerine kestirmeden giderek avantaj sağlamanın hesabını yapıyor. Bunu yaparkende emek vererek üst liglerde mücadele eden tüm arkadaşların emeklerini hiçe sayıyor. Daha hızlı gelişmenin ve daha çok kazanmanın yolunu en ucuza yapmanın yolunu aramak yerine ben bu takımı nasıl toparlarım ve sağlam bir takımı nasıl kurarımın hesabını yapmaya uğraşsalar bence daha çekişmeli maçlar izleyeceğimizi düşünüyorum.
Kendi adıma şu an bulunduğum ligde şampiyonluğu kaçırdığım sezondan itibaren sattığım oyuncuların yerine aldığım düşük güçteki oyuncular ve paftan çıkan oyuncularla takviye ettiğim takımım 2 sezon düşmemek 1 sezon orta sıralar için oynadıktan sonra bu sezonda ilk 3 içinde yer edinmeye çalışarak kısa , orta ve uzun vadeli planımı yerine getirmenin yolunu arıyorum ve bunda da şu ana kadar başarılı olduğumu düşünüyorum. Bu sezon ve sonraki sezon ilk 3 sıra için oynama isteğime göre bir kadro oluşumundan sonra, sonraki sezondan sonra şampiyonluklara ambargo koyacak bir takım için çalışmalarım devam ediyor. Bunun adına sabır ve emek diyorlar. İnşallah emeklerimin karşılığını en kısa zamanda alacağım. Bundan şüphem yok. Tüm arkadaşları bu yönde çalışmalar yapmaya davet ediyorum. Lütfen kısa yoldan büyümek ve güçlenmenin yollarını aramak yerine oyunun kalitesini artıracak öneriler yapmaya çağırıyorum. Herkese iyi oyunlar ve iyi forumlar. ![]() "EMEĞE SAYGI"
|
||||||
|
||||||
|
Zitat:
![]() Elinizdeki ant. ü geliştirerek edindiğinizden yola çıkayorsanız. Önerimde ant. ürü geliştirmeden birşeyler kazanmayla ilgili bir durum yok. Yok eğer "istediğim ant. elde edebilmek için defalarca ant. ilanı verdim. X kadar maliyetim oldu" diyorsanız. Öneride bu şekilde ilan vermenin + bir maliyeti olacağıda mevcut.. Yorumunuzda "erken geldim. Yer benim" mantığı ağır basıyor galiba.
| Estilo | |
|
|
Todas las horas son GMT. La hora es 00:40.

Sonuç olarak onların daha iyi paf oyuncusu çıkarma ihtimali daha da artıyor , bu da gelir artışına neden oluyor.
yoksa kim güvenilmez hoca ister 

Modo lineal